Nieuwe AED in Onstwedde

Het is al even geleden dat de BuurtAED actie met succes is afgerond. Zwembad ‘t Vlasmeer heeft in samenwerking met Het Landhuis, buurtbewoners en bezoekers een publieke AED weten te realiseren. Inmiddels is de AED geplaatst en aangemeld bij de hulpdiensten en daarmee klaar voor een noodsituatie.

We hopen natuurlijk dat de AED niet nodig is, maar als er toch een noodsituatie is, dat deze AED levens redt. Snel handelen is daarbij erg belangrijk. Daarom is het voor iedereen goed om precies te weten waar de AED hangt. Om dit te verduidelijken hebben we onderstaand filmpje gemaakt. Maar loop vooral ook een keer langs om het met je eigen ogen te zien.

Belangrijk:
De AED is aangemeld bij de hulpdiensten. Bel bij een noodsituatie altijd 112 en volg de instructies. De kast waarin de AED zit is vergrendeld met een pincode, de hulpdiensten zullen deze code aan jou verstrekken.

Via deze weg willen we ook iedereen bedanken die met een donatie heeft geholpen deze BuurtAED te realiseren! Super dat we dit gezamenlijk voor elkaar hebben gekregen!

Wil je meer informatie over hoe de AED wordt ingezet, bezoek dan de website van de Hartstichting.