Groenonderhoud, hoe zit het?

Voorgaande jaren werd het groenonderhoud in het zwembad deels door de gemeente gedaan. De rest deden we met vrijwilligers. Sinds dit jaar organiseren we al het groenonderhoud met vrijwilligers, dit betekent onder andere schoffelen, snoeien en grasmaaien. Wij kiezen er voor dit zelf te doen en ter compensatie ontvangen wij een bedrag van de gemeente.

We organiseren dit ongeveer 1x in de 2 á 3 weken, afhankelijk van het weer en hoe snel alles in de tuin groeit. De groepsgrootte is gemiddeld 10-15 man per keer. We zijn ongeveer 1,5 uur bezig en sluiten af met een bak koffie.

We krijgen veel positieve geluiden te horen dat het terrein er netjes bij ligt! Hier zijn we heel blij om want dit was wel een belangrijke doelstelling voor ons dit jaar.Wij hopen dat de vrijwilligers ons blijven helpen, want we kunnen dit niet alleen! Het zwembad is van ons allemaal.

Wees welkom ook een keer een avondje langs te komen. Er zijn mensen die iedere keer van de partij zijn, maar ook mensen die 1 of 2x in het seizoen een avondje komen helpen. Alle hulp is welkom! Onze eerstvolgende klusavond is op 20 juli.